دانشکده تغذیه و علوم غذایی تقدیر از فعالان عرصه جوانی جمعیت و فرزندآوری بمناسبت روز ازدواج در سالن حرم شاهچراغ (ع) 1404/03/07 دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اسیدهای چرب ترانس، تعریف، منابع و تأثیرات بر سلامتی 1404/03/04 دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری مراسم بمناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/03/04 دانشکده تغذیه و علوم غذایی مراسم دورهمی اساتید و کارمندان دانشکده تغذیه و علوم غذایی در خانه سنتی فروغی 1404/02/30 دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری جلسه شورای فرهنگی و شورای اقامه نماز در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/02/30 دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری سلسله کارگاه آموزشی بمناسبت هفته ملی جوانی جمعیت در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/02/30 دانشکده تغذیه و علوم غذایی مراسم بزرگداشت اولین سالگرد شهادت شهدای خدمت و درگذشتگان حادثه بندرعباس در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/02/30 دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز غلبه بر گرما: تغذیه مناسب در آب و هوای گرم 1404/02/23 دانشکده تغذیه و علوم غذایی خوراکیهای صنعتیِ فراگیر: دربارهی غذاهای فوقفرآوریشده چه میدانید؟ (قسمت اول) 1404/02/22 دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نقش مهم ویتامین ث در حفظ سیستم ایمنی 1404/02/21
دانشکده تغذیه و علوم غذایی تقدیر از فعالان عرصه جوانی جمعیت و فرزندآوری بمناسبت روز ازدواج در سالن حرم شاهچراغ (ع) 1404/03/07
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اسیدهای چرب ترانس، تعریف، منابع و تأثیرات بر سلامتی 1404/03/04
دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری مراسم بمناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/03/04
دانشکده تغذیه و علوم غذایی مراسم دورهمی اساتید و کارمندان دانشکده تغذیه و علوم غذایی در خانه سنتی فروغی 1404/02/30
دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری جلسه شورای فرهنگی و شورای اقامه نماز در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/02/30
دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری سلسله کارگاه آموزشی بمناسبت هفته ملی جوانی جمعیت در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/02/30
دانشکده تغذیه و علوم غذایی مراسم بزرگداشت اولین سالگرد شهادت شهدای خدمت و درگذشتگان حادثه بندرعباس در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/02/30
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز غلبه بر گرما: تغذیه مناسب در آب و هوای گرم 1404/02/23
دانشکده تغذیه و علوم غذایی خوراکیهای صنعتیِ فراگیر: دربارهی غذاهای فوقفرآوریشده چه میدانید؟ (قسمت اول) 1404/02/22